LuxWatches yhteydenotto
Jaana Painilainen

Tervehdys ja hauska tavata,

Olen Jaana Painilainen. Pitkään kello- ja kulta-alalla toimineena omaksi ydinosaamisekseni ja intohimokseni ovat muodostuneet kellot ja timantit. Timanteista olen opiskellut kaiken minkä voi alan arvostetuimmassa opinahjossa GIA:ssa (Gemmological Institute of America). Kellojen parissa puolestaan olen toiminut sekä kansainvälisten brändien että ikonisen kotimaisen brändin kanssa, jonka johdosta minulla on vankka kokemus myös kellojen valmistuttamisesta. Tiedän ja tunnen alan, tuotteet, toimijat ja toimittajatkin.

Minulla on yritystoiminnassani yksi itselleni ehdottoman tärkeä perusta, legacy of quality sekä kaksi missiota; toinen timantteihin (diamondo.fi) ja toinen kelloihin (luxwatches.fi) liittyvä. Vastaan missioillani sellaisiin tarpeisiin joihin kukaan muu toimija ei vastaa. Kellojen osalta se tarkoittaa että myös korkealuokkaisen brändin omistajilla on nyt mahdollisuus lisätä lahjavalikoimaansa tai tuotetarjontaansa omaa brändilogoa kantava kello, joka edustaa premium laatuluokkaa ja joita ei tarvitse ostaa useita satoja kappaleita kerralla. Timanttien osalta se tarkoittaa että sinulla on mahdollisuus ostaa huippu kaunis ja laadukas timantti kohtuu hinnoin. Jokaiselle budjetille on löydettävissä erinomaisesti säkenöivä kestävä kivi, jollaisen jokaisen timantin kuuluisi/soisi olevan.

Tarjoan käyttöösi laajan kokemukseni sekä ammattitaitoni ja jos voin auttaa, teen sen mielelläni. Itselleni tärkeitä arvoja ovat juuri auttaminen sekä rehellisyys ja luotettavuus.

Kuulemisiin!